Alla inlägg under oktober 2013

Av Nina Andersson - 17 oktober 2013 07:51

Jaha, idag fick jag sova till halv 7 ungefär sen va lilleman kissnödig, haha! De här är ändå bra övning till bebben kommer. 

Men jag har iallafall nyss ätit frukost med min kära man innan han tog bussen till jobbet, så jag tänkte bara skriva lite här och sen lägga mig och somna om en stund. Har bajs ont i benen och ryggen idag... men de ska nog gå bra, har nyss proppat i mig tabletterna så dom börjar nog verka snart!


Måse leta upp någon serie jag kan somna till oxå, vi har ju ingen tv i sovrummet här så kan inte ha de i bakgrunden så då blir de serier på datan. Men jag skriver säkert lite senare, hare så bra så länge ;) 


 


Puss på er!

Av Nina Andersson - 16 oktober 2013 18:37

..till efter förlossningen, då jag kanske kan få tillbaka min kropp! Haha.

Av Nina Andersson - 16 oktober 2013 10:27

 


Åhh va jag längtar tills jag kan ta på mig massa fina kläder igen. Tänk typ dom här byxorna, något snyggt linne och en mysig härlig kofta till(har den perfekta hemma) och så kängor och en snygg väska till. Jag längtar så mycket efter att få klä upp mig och känna mig fin igen. Jag älskar min lilla kagge jag har nu, ingen tvekan, för jag älskar indeviden innanför. Men gud vad jag vill vara smal och smidig igen, hehe! 



Av Nina Andersson - 16 oktober 2013 09:41

Ja, uppe med tuppen idag. Abbe väckte mig vid fyra i morse och ville ut och äta gräs... kan hans mage sluta krångla nu tack! Ååh! Jag tycker så jälva synd om honom... Meeen iallafall, vi gick ut och åt gräs en stund sen gick v upp till mamma som ändå skulle kliva ur sängen så vi la oss där en liten stund och pratade. Jag tror jag somanade en lite stund efter att hon klev upp, Abbe med. Men sen var de igång igen, ut och äta gräs. Men men nu verkar han bättre, han har till och med fått i sig lite fisk(Vilket är hans diet just nu medans magen krånglar, ska dock prova lite mat ikväll). 


Idag händer de inte så mycket, funderar på om jag ska kolla om någon vill följa med och handla lite. Skulle behöva handla ett års present åt Linus brors dotter, de är ju inget han tänker på,ingen kille gör väl de? allt ska handlas sista dagen..

Men jag undrar vad man ska köpa.. hmm.. jag kommer nog på nått iallafall!


Nej, jag kanske ska ta och fixa lite lunch. Så idigt som jag går upp på dagarna så blir jag ju hungrig tidigt med, haha!

Ska se vad som finns i kylen. 


Me jag lär skriva mera sen, hare skönt! Tjingeling!!

 

 

Av Nina Andersson - 15 oktober 2013 21:57

 

Gud så snygg! Nu ångrar jag min text på ryggen, skulle lätt vilja ha en liknande som hennes istället! <3

Av Nina Andersson - 15 oktober 2013 19:29

JApp, sjukskriven igen. Två veckor den här gången. Ont i ryggen och bäckenet/benen och inte blir de bättre heller... Men, jag fick massa tabletter utskrivna som jag ska ta... vänta... fem gånger om dagen.. (inte samma tablette varje gång dock, utan lite blandat. Doktorns order) Så jag har mycket att hålla reda på. Måste helt ärligt ha larm på telefonen för att komma ihåg alla klockslag och vad som ska tas när. Jag ska åka till apoteket och kolla efter en dosett, ja, de må kännas gammalt men vafan, FEM jävla gånger om dagen... Jag som redan glömmer allt annat, haha!


Jag hoppas iallafall att medicinerna ska göra mig piggare och göra så jag får sova på nätterna. Jag fungerar inte som människa just nu. Helt död. Men tyvärr känns de bra som att värken blir värre, klarar knappt att gå ut med abbe ordentligt vissa dagar men men. 


Aja nog om de!


Så vad har denna "sjukling" gjort idag i sin ensamhet? 

Jo, jag har självklart sovit ikapp från nattens vakenheter. Sen har jag myst massor med mig älskade lilla plutt hund. Jag har även vart uppe en sväng i stallet och pussat på min häst och tittat till hur han mådde. Känns så jobbigt att jag inte kan/får rida, att han inte får jobba så som han behöver.. Men jag försöker hitta en lösning och tills dess så longerar jag honom lite ibland. Då behöver ju ändå inte jag röra mig så mycket så de klarar jag av. Men min prins behöver böjas igenom ordentligt och han behöver mycket backträning. Jag vill inte att han förlorar sina muskler igen. hmm..!


Efter stallet åkte jag iallafall hem och la mig i sängen och kollade några avsnitt av new girl. såg att de hade kommit ut tre nya så va bara tvungen! hihi.


 

Så jävla snygg.

 


Aja nu ska jag ta mitt arsle och förpassa den till köket och göra en kopp kaffe!


Tjingeling!

Av Nina Andersson - 8 oktober 2013 08:54

Jag suger på att uppdatera under helger.. lördagar brukar jag antingen försöka sova bort för att få tillbaka lite pigghet från veckan eller så är de fullt ös med saker. I lördags som va så åkte vi ich handlade diskmaskin, tog hem tvättmaskinen och köpte hall möbler och la upp i lägenheten. Sen i söndags åkte jag och linus till stunden och handlade nya skor, vilket verkligen behövdes och så blev de även lite barnkläder såklart!

Så därför har jag glömt att skriva här. Blir för mycket för mitt huvud, haha.

Meeen jag satt upp på min lilla häst en stund i söndags! Helt underbart! Dock bara en pytte stund bara då jag inte får egentligen så vill inte riskera att jag åker av! Men han va så go så!

Hör av mig senare, puss o kram.

Av Nina Andersson - 4 oktober 2013 10:42

Som jag har väntat! Den här veckan har vart hemsk med alla sömnproblem och ont överallt. Men nu får jag vila!

Ikväll blir de film kväll med Thomas, Seffie och mitt hjärta! Myspys, ska köpa med oss pizza och sitta och svulla medans vi kollar, så jääävla gott!

Fick även stalledigt av mamma idag. Jag nickade nämligen åt henne igår så då fixar hon min polle åt mig idag, lyx! I morgon blir de ändå kvällsfodring så kan behöva ledigt idag.

Men jag kanske skriver senare. Puss på er!

Åt förresten risgrynsgröt med saftsås till frukost i morse.. JULKÄNSLOR om nått! Ååh! :D

Presentation

Jag är en tjej på 21 år, bor norr om Stockholm tillsammans med min sambo. Vi väntar en liten bebis som är beräknad i början av januari, så vi har mycket framför oss med att fixa i bebbens rum och köpa kläder och möbler till han eller hon. Förutom jobb och

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards